Thursday, May 26, 2011

AD111B

mule2 aq nak memperkenal kan kawan2 aq nie..korg tegok la pic depa nie dulu ek,
yang korg geng simpan memori kite sem1,sem2 n dah hbis stdy pun sampai mati tau.

depan dari kanan: Zanny,Irfan,Shasha,Eety,Dyla,Kyra,Miza,Ana,Tiara
tegah dari kanan: Roy,Kecik,Marwan,IKRAM,Chequedut,Adeq
belakang dari kanan:Keju,Zamir,Maula,Nuar,Nazwan

hahahahahaha..GENG korg memg sempoi la, terbaik dari ladang n lautan dalam,dari sem 1 lagi aq dah nampak clss kami nie hebat.. sebb aq tegok masing2 memberi semangat berkawan yg kuat,dah mcm adik beradik dalm clss nie..siap ade gelaran masing2..tokwan,mak,along pun bolh..yang lain jadi adik beradik je,xtau la sape angah sape alang..aq rase patut mendahulukan yg tua..sebb clss kami x semua umur yg same,jumlah semuanye 20 org,17 same umur,2 atas kami,1 tua gayut,kruk3..jgn marah ek ikram.. alamak kantoi la pulak ikram..sory2..minx maaf lagi...

sepanjang sem 1 masing2 buat hal sendiri,ade la gak yg bertegur tegur,ala biase la 2,nak kenal2 kan,dah nak last sem baru ade kumpul 1 clss,dalam uitm 2 kami je kut yg berkumpul 1 class mase dah nak hbis sem1..ade la gak yg dengki ngn clss kami,hihihihi.. sem1,aq mcm biase la ngn care aq melayan dierong nie..aq nie kan nakal..hahahaha aq tau depa bukan suke aq pun mase 2..tapi aq memg mcm 2..wahai GENG semua,sekarg korg suke x kawan ngn aq..hihihihiihi, ini la aq sebenarnye..korg kena kenal aq dulu k..lau ade salah silap sepanjang sem 1 aq minx maaf ek..

tegok dulu pic2 kenangan sem 1..

belajo drawing,amek ko antara bende palg susah bagi aq,memg la susah tapi kene buat jgk kan,sebb nak bgi lepas sem 1,aq dah buat banyak pun masih g dapt markah sikit,sedih aq,xpe la,sbar jela kan.. MB nie pun 1.. hahahahahahaha

bel ohhh bel,nape ko buat aq mcm nie..padan muke aq. memg la aq suka sngt msok clss nie,dah usaha pun gagal gak, ape nak jdi la aq nie..xpe la lepas nie aq akan pasti kan aq berjaya untuk memahami erti bel yg sebenrnye.. amboi...........
hahahahaha

lau korng nak ade logo,budak2 nie bolh buat kan untuk korg.. ala.............. aq pun bolh gak buat,lau nak la..
bak datang,

best la gak belajar camera ni,disebab kan clss nie la aq dapt awek aq..hahahaha..jgn salah faham la,awek aq D5000 2 la,pe g.. wahai D5000 akan ku jage enkau lebih dari segalenye,ini lau syg aq bace nie mampus aq,
hahahahaha

vcl,menyusahkan aq gak la clss nie,xpe la...ape2 pun clss nie enjoy gak la.. sampai kan final aq x bolh buat,enjoy sangat kan.... 
padan muke aq..

hahahahaha..............  saat nak kenal name pangilan masing2.. 
ingat x.. hbis semua tebongkar mase nie.. mcm2 name kua pulak 2.. 
lanx kan

ni ade video mase last sem1 lau korg tegok video nie,bolh la kenal sape kami,
hahahahahaha

video

ape2 pun aq hppy ade budak clss mcm nie..mcm2 la dieorg nie..pelik2..masing2 ade care mereka,betul x geng..aq tau semua geng aq tegah bace cerita nie..hahahahaha korg tau kan bertape aq nie pencinta kawan..bukan pencinta wanita tau,lalalalalalalalalalalala****,memg x la nak cinta wanita nie..korg jgn pelik pulak ek..hihihihiihiihii 
aq rase cukup la korg kenal budak2 clss aq nie..
geng aq nak ucap kan terima kasih sepanjg korg ngn aq stdy mase sem 1..
tapi syg mase sem 2 kami kehilgn azri n panda.
xpe la xde rezeki nak stdy same2 kan..
hihihihihihihihihihihihihihi 
apesal aq gelak ni
geng korg paham2 jela ek..
senyap2 sudah....

ape2 pun masih banyak g aq nak cerita
.................bersambung...............

1 comment: